Уеб сайт от MarmaLAB

Време за топлина и уют: от Вива Арте с любов за една по-различна Коледа!

Коледните и новогодишни празници са период, в който много въпроси започват да ни вълнуват: ”Какво постигнах през тази година?”, “Какво искам да ми се случи през следващата?”, “Какво искам да променя в себе си?”. Освен питанки, в навечерието на новата година много хора дават на себе си и на околните куп обещания – всяко от които за едни по-красиви 12 месеца. Но това, което обединява всички хора по Земята, е надеждата, че независимо каква е била изминалата година, следващата ще е по-добра. Е, екипът на Viva Arte не прави изключение от това.

2020 г. определено беше необичайна. Сблъскахме се с новото, непознатото и страшното. Наложи се да живеем по начин, който не ни беше съвсем ясен и по правила, които без значение дали ни харесваха, или не, трябваше да спазваме.

Но като всичко останало – и това ще мине!

Viva Arte и през 2021 г. ще остане вашия пристан, където заедно да си задаваме въпроси, да се чудим, да се смеем и да плачем. Тази година много ни взе, но пък и много ни даде. Научи ни, че театърът е по-устойчив, отколкото сме мислили и че независимо какво се случва отвън, вътре в нас винаги ще има място за някоя и друга стойностна постановка. Надяваме се, че това ще остана така и догодина.

Пожелаваме ви да прекарате празниците в компанията на любимите си хора, да се насладите максимално на домашния уют и да се заредите с много сила и енергия за всички предстоящи приключения и предизвикателства, които 2021 г. ви е подготвила. На фона на бурните времена, в които живеем, бъдете най-вече здрави, но не забравяйте да бъдете и добри, защото доброто е двигател на всичко случващо се около нас. Бъдете вдъхновени и извисени в мечтите си, но и достатъчно смели, за да ги сбъдвате. Радвайте се на всяка секунда от живота така, сякаш е най-красивата, която ви се е случвала. Почерпете от уроците на 2020 г., оставете негативните емоции в нея и с бодър поглед и с чаша шампанско в ръка отбройте последните 10 секунди на новите 52 седмици.

Нашите коледни подаръци за вас за поредна година са “скрити” не под елхата, а в програмата, в която отново ще откриете някои от най-любимите си представления, в които влагаме цялата си любов. Очакваме ви здрави и готови за нова доза емоции, които да ви подарим от сцената на театъра.

Екипът на Viva Arte ви пожелава Весела Коледа и светла Нова година!