Уеб сайт от MarmaLAB

Премиера на „Горещо“ в София и 10 години Вива Арте на сцена

Една много специална вечер, в един много специален сезон, част от една много специална година – така можем да опишем накратко и с много повторения събитието, което организирахме на 14 октомври 2018г. в открита сцена „Сълза и смях„, гр. София.

Вечерта започна по възможно най-пивкия начин: с чаша Шира х каберне фран, с което нашите партньори от винарска изба „Магура“ посрещнаха зрителите на премиерния спектакъл „Горещо„. След като оцени високо качествата на виното, нашата публика изпълни изцяло залата и … беше пометена от смях!

Горещо“ е една комедия, която буквално не позволява на зрителя да си поеме въздух – от емоция, от смях и в очакване на следващата шега. Никой в залата не беше подготвен за уникалния сценичен облик на актьорите Невена Бозукова и Калин Врачански. Всеки един от тях посвещава няколко часа преди всяко представление за грим, който му придава почти неразпознаваем облик.

Други двама от актьорския състав – Асен Блатечки и Милена Маркова – не играят със специален грим, но правят незабравими роли – на настоящи и бивши любовници, оплетени в игри на надлъгване и измамени страсти.

Безспорен акцент на цялото представление е появата на актьора Стефан Иванов – тя неизменно предизвиква овации и възхитени възгласи в цялата публика.

Час и половина минават колкото за едно мигване и в края на представлението цялата публика аплодира на крака. Ръкоплясканията са посветени, освен на видяната току-що премиерна постановка, и на безкрайния низ от успехи, които театрална къща Вива Арте отбелязва на този ден по случай 10 годишния си юбилей.

След представлението най-близките приятели и партньори на Viva Arte Theatre бяха поканени на коктейл, с който завършиха една бляскава вечер – с много наздравици и пожелания за успехи поне още 10 години на сцена!

[foogallery id=“1693″]