Уеб сайт от MarmaLAB

Лъжата

За постановката

От: Флориан Зелер
Превод: Снежина Русинова-Здравкова
Постановка: Борислав Чакринов
Костюми: Мартина Варийска
Участват: Асен Блатечки, Койна Русева, Стефан Иванов, Милена Маркова

„ТОВА Е ИСТИНАТА – ВСИЧКО Е ЛЪЖА!“

Когато истината е неразличима от лъжата или обратното, най-добрият ти приятел се превръща в твой верен шпионин. Половинката пък – в обект на грандиозни подозрения

„Лъжата” е комедия за истината, а ние се опитваме да си отговорим на въпроса кое е по-комфортно– спокойствието на добре замазаната истина или грандиозния риск от опашатата лъжа.

В „ЛЪЖАТА“ ...

Участва Койна Русева в ролята на Алис, която е забелязала най-добрия приятел на мъжа си с друга жена и е трябва да реши дали да го запази в тайна.

Асен Блатечки играе Пол – съпругът на Алис – който се опитва да я накара да си мълчи и дори ѝ доказва, че да лъжеш добре – това е истинско изкуство…

Дали го прави, за да защити приятеля си? Или самият той има тайни за криене? А може би самата Алис се страхува да не бъде хваната в лъжа и създава сложни ситуации, от които тя да излезе невинна?

В интригите се включват и актьорите Милена Маркова (като Лоранс) и Стефан Иванов (в ролята на Мишел) и понасят зрителите във вихрушка от лъжи, полуистина и много смях!

Постановки

Отминали и актуални постановки на сцените на Театрална къща Вива Арте. Елате на театър! Запознайте се с нашите актьори и нашето изкуство. Очакваме ви!

Вива Арте

ТЕАТЪРЪТ е живо изкуство. ТЕАТЪРЪТ е като ЖИВОТА – пъстролик, смешен и тъжен, случващ се тук и сега.

Последвайте ни